Jossans!

Tillbaka?

Hr funderat ett tag på att komma tillbaka och blogga nu när skolan börjar igen. Under sommaren har jag hållit mig uppdaterad på mitt andra instagramkonto och tänker att jag kanske fortsätter blogga efter det för att hålla igång allt! Vi får se lite hur det blir med det :)

Elmer och Ellie

Följde med mamma ut med hundarna igår och passade på att ta lite fina kort, har inte hunnit ljusa upp dom så här är orginalbilder.

 

 

Mors dag

Åkte med mamma och mina systrar till Hjo och åt glas och hade det mysigt. Sen när vi kom hem blev det grillat!

 

 

ger upp

nu har jag skrivit det här inlägget 4 gånger men det har inte gått att publicera... Jag saknar verkligen att blogga så ska se ifall jag hittar någon ny bloggportal att arbeta med då forme inte funkar för mig! Lägger upp en länk till den nya bloggen om det skulle vara så att jag gör en ny!

Godmorgon

Nu tror jag att det mesta med bloggen har löst sig så det kommer förhoppningsvis funka att blogga från datorn!


Börjar inte förrän 09:35 idag så har sovmorgon vilket är hur skönt som helst! Idag blir det att gå i skolan ett tag och sen hem och packa. Åker till göteborg över helgen på arbetshelg med min styrelse! Hoppas att det blir bra :)

är inte alls uttråkad 

Längesen

Nu var det ett tag sen jag bloggade... Anledningen till detta är att forme inte fungerar för mig på datorn utan laddar bara om sodan hela tiden. Så sjukt irriterande. Just nu bloggar jag från mobilen men vill helat kunna blogga från datorn. Om det inte löser sig snart så mäste jag nog fixa en ny blogg...

Mys

Det har vart hur fint väder som helst idag så jag och amanda gick ut en runda! På vägen hem köpte vi lite frukt och glass :)

Demonstration

Idag besökte SDU (sverigedemokraternas ungdomsförbund) västerhöj, min skola. Gustav kassel kom och höll ett tal och till min förvåning var hela cafeterian full. Blev så himla glad då jag insåg att alla var emot SD, blev också inihelvetes arg då jag lyssnade på vad talaren sa. Han sa så mycket dumt och sa emot sig själv ett flertal gånger då vi frågade honom saker. Efter att han hade hållit i sitt tal så gick jag och några andra fram för att diskutera. Då blev jag så himla provocerad, inte minst när en av dem valde att ge mig en medlemstalong och jag blev så äcklad att jag skrek "nej, helvete heller". Jag förstår mig inte på deras syn på mänskliga rättigheter. 

är nu så arg att jag sitter och skakar och svettas. Puss på er alla som står emot rasism!

DÃ…M

I helgen var jag iväg på DIstriktsårsmöte med UNF. Hade jättekul och det är kul att träffa alla igen. ¨

Nya styrelsen!

blir så arg

forme krånglar hur mycket som helst just nu för de hålelr på och ändrar editor osv. Det är anledningen till att jag inte kunnat blogga då allting bara stängs ner så fort jag försöker lägga till en bild. Ska försöka igen imorgon om inte så får jag helt enkelt ta en liten bloggpaus till det är fixat!

Home

kom hem igår vid 10 tiden och gick direkt och la mig. Började att resa från polen redan 5 på morgonen så blev en lång resa! mina inlägg har krånglat och inte publicerats ... Det kommer bli mycket mer bloggande nu när jag kan blogga från en dator!