Jossans!

IKEA

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket, var iväg en sväng på IKEA på förmiddagen. Sedan dess har jag legat i min säng och mått lite sådär. Avskyr att vara förkyld för jag får sådan huvudvärk att allt jag gör känns så himla jobbigt! Det är sjukt irriterande att jag jst blev sjuk nu på lovet, var nämligen sjuk 2-3 veckor i somras också, så tråkigt att inte kunna göra något när man äntligen är ledig. Men men, imorgon blir det full rulle. På morgonen ska jag gå riskettan på körskolan, efter det ska jag äta ute med familjen och vid 5-tiden har jag ett möte! Lär vara hur död som helst på kvällen haha.

 

Favoritappar just nu!

De här tre apparna ÄLSKAR jag för tillfället! 

Sleep talk: en app som man het enkelt startar innan man ska sova, sen om man skulle prata i sömnen så spelar den in det! Jag som pratar ganska mycket i sömnen tycker denna är hur olig som helst att ha!

Circle: Ett spel där man helt enkelt kontrollerar en cirkel och genom att klicka på skäärmen hoppar den liksom. Och själva utmaningen är att följa en linje utan att nudda den, helt okej tidsfördriv!

Breeze: Denna appen räknar de steg man tar varje dag och gör upp en sorts plan baserat på hur många steg man har tagit tidigare veckor på samma veckodag (är inte

så bra på att förklara). Utöver att den räknar stge per dag så kan man även se vilka promenader man tagit under dagen som varit längst!

 

 

köra bil hela dagen

Har varit iväg hela helgen i olika affärer och hjälpt mamma då hon precis oprerat sin fot och på sitt andra ben är skadad. Övningskör en hel del nu så är så grymt taggad på att ta körkort!! 114 dagar kvar till 18 bara!

Hur lyckas jag ens?

Mådde lite illa igår så la mig o tänkte vila lite, det slutade med att jag sov i 4 timmar. Sen kunde jag inte somna förrän vid 1 någongång. Tur var det för rnär jag vaknade vid 6 imorse insåg jag att jag hade glömt lämna in en analys vars mapp stängdes 06:48 idag! Så har nu legat i 40 minuter och skrivit klart och lämnat in den, förstår inte hur jag alltid lyckas lämna in i sista sekunden.

scary

Sista dagen i skolan innan lovet och eftersom det är halloween nästa helg så är det halloweentema i skolan!

Blogga

Sitter på samhällskunskapslektion just nu och har de oerhört tråkigt. Det här med att blogga är inte min starka sida, jag får massor av inspiration en dag och sen har jag ingen inspiration i flera veckor. men jag vill gärna blogga och dela med mig av tankar och min vardag. So here we go!

Upp