Jossans!

Längtar

Vill verkligen flytta hemifrån och får inreda själv, dekorera inför jul och liknande! Specielt nu i juletider, sitter inne på weheartit och kollar på massa mysiga & fina sätt att dekorera på. Är lite sugen på att smyga upp på vinden och börja julpynta nu då de kommande veckorna är ganska fullbokade. 

 

Tycker om dessa bilder speciellt mycket, precis i min smak!

 

favoriter

Mina favoritrengöringsprodukter för ansiktet kommer utan tvekna från garnier. Jag har testat en hel del olika då jag har ganska känslig hy. De jag använder just nu är helt klart att rekomendera!

Jag har deras Cleansing milk, Vitalizing toner och moisturizer. Cleansing milken och Vitalizing tonern köpte jag faktiskt på ICA Maxi för 50 kr då de för tillfället har ett erbjudande så man kan köpa 2 valfira produkter från denna serien för 50 kr! Köpte moisturizern på ICA också då det är billigast där, den kostade också runt 50 kr. Är lite sugen på att testa några andra prodkter i serien så får se lite hur det blir med det!

(det är en mobilbild så inte av bästa kvaliten)

Mycket att göra, lite tid att göra det på

Har en hel del prov i skolan framöver och dessutom rätt många möten med UNF. Har inte riktigt hunnit med att blogga pga allt detta, ska se om jag kan få tummen ur att filma lite youtube-videos som ska upp och så ska jag börja blogga lite bättre! 

Som ni ser har jag en hel del för mig....

IKEA igen

Har inte gjort så mycket denna veckan då jag varit sjuk, så idag kände jag och storasyrran för att göra något! Så vi tog med Astrid och hennes två systrar till Jönköping och shoppade hela dagen. Jag hittade inget som jag ville ha men de andra hittade en hel del. Det var jävligt roligt trots att mina ben nu är ganska lama efter allt gående, haha! 

 (snodde en bild från Astrids blogg)

Upp