Jossans!

Mys

Det har vart hur fint väder som helst idag så jag och amanda gick ut en runda! På vägen hem köpte vi lite frukt och glass :)

Demonstration

Idag besökte SDU (sverigedemokraternas ungdomsförbund) västerhöj, min skola. Gustav kassel kom och höll ett tal och till min förvåning var hela cafeterian full. Blev så himla glad då jag insåg att alla var emot SD, blev också inihelvetes arg då jag lyssnade på vad talaren sa. Han sa så mycket dumt och sa emot sig själv ett flertal gånger då vi frågade honom saker. Efter att han hade hållit i sitt tal så gick jag och några andra fram för att diskutera. Då blev jag så himla provocerad, inte minst när en av dem valde att ge mig en medlemstalong och jag blev så äcklad att jag skrek "nej, helvete heller". Jag förstår mig inte på deras syn på mänskliga rättigheter. 

är nu så arg att jag sitter och skakar och svettas. Puss på er alla som står emot rasism!

DÅM

I helgen var jag iväg på DIstriktsårsmöte med UNF. Hade jättekul och det är kul att träffa alla igen. ¨

Nya styrelsen!

blir så arg

forme krånglar hur mycket som helst just nu för de hålelr på och ändrar editor osv. Det är anledningen till att jag inte kunnat blogga då allting bara stängs ner så fort jag försöker lägga till en bild. Ska försöka igen imorgon om inte så får jag helt enkelt ta en liten bloggpaus till det är fixat!

Home

kom hem igår vid 10 tiden och gick direkt och la mig. Började att resa från polen redan 5 på morgonen så blev en lång resa! mina inlägg har krånglat och inte publicerats ... Det kommer bli mycket mer bloggande nu när jag kan blogga från en dator!

Polen

Kom fram till hotellet vid 23 tiden igår så orkade inte blogga då. Jag ska snart gå ner och äta frukost och sen börjar seminariet!

Det var jättefint väder när jag flög så kunde inte motstå att ta töntiga foton,haha! Sen flög jag när det var solnedgång och det var verkligen hur fint som helst!

Kanske inte

Över natten förvandlades tydligen mina converse till tuggleksaker... Visserligen var skorna ganska så jätteslitna redan innna och skulle snart slängas men lite opassande just nu för jag åker iväg idag. Så får köpa ett par nya skor efter skolan som nödlösning :)

Torsdagsfikat

Det absolut bästa med torsdagar är lätt fikat. Varje vecka i skolan så är det någon i klassen som har bakat och det är alltid gott!

Idag var det äppelkaksmuffins med kanltopping

Busshållsplats

Är snart på bussen på väg hem, vart på möte nu på eftermiddagen! Ska bli skönt att komma hem, packa det sista och sen sova.

Lektion nummer två

Har estetisk kommunikation just nu. Vi ska illustrera något i temat kärlek, har ingen aning om vad jag ska göra så vi får se vad det blir!