Jossans!

Torsdag

Längsta skoldagen i veckan, tur att man har sovmorgon till 09:40 iallafall! Dagen har gått hur snabbt som helst! Efter skolan gick jag pch Astrid till stan en sväng, köpte en jättefin tröja, sen hämtade mamma mig. Så skönt att slippa stå o vänta på bussen ute i kylan! Sen har jag inte gjort så mycket, har kollat lite serier och film typ.

Familjen annorlund

Ligger i soffan och kollar tv o tar det mest lugnt. Så skönt att ta det lugnt när man är förkyld och lite halvt död.

Serier

 

Har insett jag jag spenderar jganska mycket av min tid till att kolla serier. Tänkte därför tipsa om 3 av mina favoriter!

 

Prison break

En jättebra serie som jag har sett om 3 gånger snart, man fastnar verkligen direkt för den. Det handlar om två bröder som utnyttjas av ett gäng personer som kallar sig för "The company", the company gör aå att ena broderna hmanr i fängelse. Michael, den andra brodern, försöker därför göra allt för att sin bror inte skall avrättas för något han inte har gjort. Jag älskar de 2 första säsongerna till döds, säsong 3 och 4 är lite sämre enligt mig så det är väldigt mycket inblandat i själva huvudstoryn. Jag brukar inte gilla action-liknande serier men denna är en av mina favoriter.

IMDb - "Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and his only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out."

 

 

Suits

En relativt ny serie som jag också fastande i direkt. Den handlar om en kille som hamnat lite snett i livet och om en advokat. Deras vägar korsas och det leder till en ljusare frantid för killen och även advokaten. En seriös serie dock med mycket humor.

IMDb - "On the run from a drug deal gone bad, Mike Ross, a brilliant college-dropout, finds himself a job working with Harvey Specter, one of New York City's best lawyers."

Orange is the new black

Grymt bra serie som netflix har producerat. Handlar om en kvinna som åker in i fängelse för hennes tidigare misstag. Man får följa henne genom hennes tid i fängelset och möta många intressanta personligheter. En humoristisk serie som jag är helt underbar. 

IMDb . "The story of Piper Chapman, a woman in her thirties who is sentenced to fifteen months in prison after being convicted of a decade-old crime of transporting money for her drug-dealing girlfriend."

 

 

 

 

 

 

förkyld, igen

Usch! Jag hatar verkligen att vara förkyld, har ont i halsen, är snuvig och allmänt seg. Skulle åkt iväg på ett möte idag men skippar det och tar det lugnt hemma istället. Ska vila upp mig och ta det lugnt så att jag orkar gå i skolan och orka koncentrera mig!

 

 

 

tränatränaträna

Har tänkt att jag ska börja träna nu ett tag framöver och se hur de blir. Har under denna veckan undvikit chips, godis, läsk och andra nyttigheter som en start och även tränat lite hemma. Hittade värsta bra workout - passen på youtube som man lätt kan göra hemma. LÄNK till en video

Har idag gjort en ab - workout så det känns i magen just nu haha. Som belöning ligger jag nu i säbngen och myser framför prison break med lite frukt!

 

 

Senaste tiden

Jag har börjat lyssna ganska så jättemycket på one direction haha.

MIna mest spelade låtar samt album på spotify 

 

På bussen

Mot skolan igen. Har sovit ganska dåligt inatt så får se om jag orkar hålla mig vaken haha. Har även fått ett nytt schema

Barnkalas

Var o hjälpte till på ett kalas i Söndags och tog en del bilder. Temat på kalaset var "Röda mattan" så barnen var utklädda till kändisar, fick gå på röda mattan in och sedan i slutet fick de varsin Oscars- godispåse. Det var helt okej kul om man bortser från att jag är förkyld.

Här är en liten del av bilderna jag tog, snabbt redigerade. 

 

 

I skolan

Torsdag idag, bara en dag kvar till långhelg! Vi har studiedag på Måndag så vi har en tredagarshelg framför oss. Ska nog ta och sova och ta det lugnt på måndag för att ladda upp inför en ny skolvecka.

 Efter skolan ska jag till lokalen och umgåsa med lite folk och ha det gött. Hoppas att det även blir lite planering så att jag har koll på vad som händer i framtiden med min fadderförening. 

Jag och Astrid i vänstan på nästa lektion

 

 

 

Upp