Jossans!

stääädar

har man inget bättre för sig en fredagskväll kan man lika gärna passa på att städa rummet! Går just nu igenom alla mina kläder och försöker sortera upp vad som ska hänga och ligga var. Har köpt ganska mycket kläder den senaste tiden och fått min beställning från sheinside.com så mycket nytt i garderoben. Avskyr att slänga kläderså mycket hänger och tar plats bara så ska försöka packa ner det i lådor och ställa upp på vinden ett tag!

 

Väskor!

Är grymt sugen på att köpa en väska nu till våren, har bara en tygväska som jag använder just nu. Tänkte att det kommer bli både snyggt och smidigt med en större så vi får se. 

Har kollat på några stycken i den här stilen.

 

somna tidigt - vakna tidigt

Var hur trött som helst igår så somnade redan vid 10 - tiden! Brukar somna runt 12 i vanliga fall så det var skönt. Vaknade imorse vid 7 ungefär, min buss till skolan går inte förrän 09:10 så kunde ligga kvar i sängen ett bra tag! Så skönt att vara utvilad inför skolan. 

Nyklippt hår! Syns kanske inte så mycket men nästan 10 cm fick säga hejdå.

skola

sitter på dagens sista lektion och väntar på att den ska sluta bara. Efter skolan sca jag gå och klippa mig för första gången hos en frisör på tre år, hahah. Ska inte klippa mig förän en timme efter jag slutat så ska passa på att göra lite skolarbeten osv.   Ungedär såhär ser mitt hår ut nu, lite längre dock                                                                            

Vill ha sommar

Saknar att vara solbränd, äta glass och bada! Tur att det inte är allt för långt kvar till sommarlov!

Firande

Firar mig lite i efterhand på pappas sida med lite fika och marängtårta!